След ерата на супермоделите от 90-те , ,  и ,

...
След ерата на супермоделите от 90-те , ,  и ,
Коментари Харесай

Гола, мокра и само по бижута - супермоделът Дария Вербови се завърна

След ерата на супермоделите от 90-те,,  и, пристигна времето на " заместничките " им,, Наташа Поли и Дария Вербови. За множеството хора последните три имена надали са известни, само че е реалност, че за тези, които наблюдават стилната промишленост, и четирите дами са еднообразно емблематични.
 Дониел Луна - супермоделът от 60-те, който промени лицето на модата
Дониел Луна - супермоделът от 60-те, който промени лицето на модата

Забележителната история на “преродената Нефертити ”

39-годишният канадско-украински модел Дария Вербови бе взела решение публично да слезе от стилния подиум още през 2016 година Сега обаче тя прави своето завръщане, което провокира същинско неспокойствие още през последните месеци.

В края на лятото Сабато де Сарно от Gucci даде спомагателен мотив да се приказва от ден на ден за Дария Вербови, когато загатна, че марката приготвя взаимна акция с модела.

Всъщност двамата имат много общо около работата им в модата, защото навлизат в промишлеността едновременно. През 2003 година моделът прави дебюта си за сезон есен/зима, до момента в който сегашният изобретателен шеф на Gucci тогава стартира като помощник в Prada, напомня ни W Mаgazine.

Но ето ни към този момент през септември, в разгара на Седмиците на модата, когато разбираме, че акцията на Gucci с Дария Вербови е към този момент факт. Става дума за първата сбирка бижута на Сабато де Сарно като новия креативен шеф на марката.

 Жизел Бюндхен е дръзка и в крайник с трендовете на Седмицата на модата в Ню Йорк
Безкрайно дългите секси крайници на Жизел Бюндхен

Дръзката визия на модела

Фотосесията е снимана от Дейвид Симс посред лукса на Chateau Marmont в Лос Анджелис, където моделът театралничи около и в басейна. На фрагментите Дария Вербови е без горнище, мокра и наподобява напълно естествена, без грим по лицето, а акцентът, несъмнено, са бижутата - солидни златни обеци, колие и гривна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР